La nostra carta

AMANIDES


  • Amanida de l'Hort
  • Amanida Catalana
  • Amanida tèbia de formatge de cabra
  • Xató (escarola, tonyina, bacallà, anxoves i romesco)
  • Amanida de foie i pernil d’ànec
  • Amanida de formatge fresc de cabra i codony amb vinagreta de figues

ENTRANTS


  • Embotits d’Adri
  • Esqueixada
  • Escalivada
  • Trinxat d’escalivada amb sardines fuamdes o formatge de cabra
  • Permil d’ànec (fet a casa)
  • Arròs a la cassola (min. 2 pers.)
  • Canelons
  • Cargols a la dova
  • Cargols amb all i oli
  • Mongetes del ganxet amb cansalada i botifarra negra a la brasa
  • Croquetes “Can Joan d’Adri”
  • Coca amb pebrot escalivat i anxoves
  • Formatge fos de la vll del llémena
  • Macarrons 

PEIXOS


  • Calamars a la romana
  • Calamars a la planxa
  • Sèpia a la planxa
  • Turbot a la planxa

GUISATS


  • Ànec amb salsafins
  • Galtes rostides al forn (2 peces)
  • Galta rostida 1/2 ració
  • Peus de porc amb cargols
  • Espatlla de xai rostida
  • Vedella amb bolets
  • Pollastró amb prunes, panses i pinyons
  • Botifarra dolça amb poma i torradeta

CARNS A LA BRASA


  • Xai (costella, palpis i mitjana)
  • Costelles de xai
  • Pollastre
  • Botifarra
  • Conill
  • Graellada de carn
  • Entrecot (800 gr.)
  • Filet de vedella
  • Peus de porc 
  • Bistec de la mitjana (400 gr.)
  • Magret d'ànec amb ceba confitada